Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Vehicul selectat

Nicio mașină selectată

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse
Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

5% REDUCERE

Pentru confirmarea rezervării până la finalul lunii

Servicii si avantaje Automotive Inchirieri Auto

Flota auto variata

Masinile de inchiriat de la Automotive sunt noi si nebranduite, din majoritatea categoriilor de autoturisme. Fie ca alegi o masina mica pentru consum scazut sau o autoutilitara, fie ca vrei un SUV pentru drumuri grele, in oferta de inchirieri auto de la Automotive le gasesti pe toate, incepand de la 18 euro/zi.

Vezi flota auto

Toate taxele incluse in pret

Preturile includ TVA. Toate maşinile noastre au asigurări Casco împotriva oricărei daune, inclusiv furt si ITP la zi.

In plus, toate autoturismele au anvelope de sezon montate permanent, iar masinile inchiriate au rovigneta platita.

Plata securizata cu cardul

Pentru masinile inchiriate de la Automotive poti achita cu cardul tau Visa, Visa Electron sau MasterCard, direct la agentul care livreaza masina de inchiriat (acesta va avea POS), inclusiv pentru inchirieri auto din Aeroport Otopeni, Baneasa si marile orase.

Asistenta si suport tehnic

Pentru clientii nostri din segmentul de business, si nu numai, firma noastra de Închirieri auto Romania va pune la dispozitie serviciul de asistenta tehnica, disponibil exclusiv pentru masinile inchiriate de la Automotive.

Rezervi usor de pe mobil

Poti face o rezervare auto de pe orice dispozitiv, telefon, tableta sau PC printr-o interfata usor de folosit, optimizata pentru acces facil de pe dispozitive mobile. Completeaza in maxim 2 minute rezervarea si vei primi imediat un raspuns din partea unui consultant Automotive.

24/7 asistenta telefonica

Serviciul nostru include şi kilometraj nelimitat pentru orice maşină închiriată şi asistenţă telefonică permanentă, la call-center dedicat filialei de Închirieri auto Romania, telefon +4 0728 164 146.